It all begins with you

Och det startar här.

Joina vår Community!

Tillsammans fixar vi krisen! 

I Fixa Krisen kan alla bidra. Vi vill föra samman alla möjlighetstänkande och positiva individer som nu försöker fixa krisen på det sätt de kan. Vi kommer behöva coacher, partners, nätverk, spridning och crowdfunding. 

Se nedan vad du kan hjälpa till med! 

 

Crowdfunding

Teamen i tävlingen kommer behöva hjälp att genomföra sina projekt. 

Den 16 respektive 23 maj presenteras teamens idéer här på webbsidan och på Facebook-eventet Fixa Krisen. Teamens presentation omfattar såväl en förklaring av idéen som vad de behöver för att kunna genomföra dessa. Och där hoppas vi att ni kommer in! 

Det teamen kan komma att behöva är högt och lågt och kan röra sig om allt från lån av podutrustning, kontakt med en specifik person, träd att plantera eller att så många som möjligt delar ett inlägg på Facebook! 

Vi har valt att inte fokusera crowdfundingen på finansiell hjälp. Teamen ska under tävlingen aktivt fundera på vilka möjligheter och hjälpmedel de har till hands, eller som under en kort period skulle kunna gå att få tillgång till. Tanken är att i första hand utgå från de resurser man själv har och att konkret kunna definiera vad som skulle behövas för att få projektet i hamn. 

Om du har något att dela med dig av som kan komma till användning för teamen generellt- hör av dig till [email protected]
Är det specifikt till ett team, hör av dig till dem direkt. 

Facebook-eventet Fixa Krisen

I vårt event lyfter vi projekten, teamen bakom och allt runtomkring Fixa Krisen. Ge dig in där för att få daglig uppdatering, för att boosta projekten, kommentera och interagera järnet! Kanske känner du någon som passar i tävlingen eller som har stött på ett problem vars lösning skulle hjälpa många, tagga dem då så de får nys om Fixa Krisen. 

Har du ett specifikt problem du vill att teamen löser?

Är det något du har ett behov av, något som behöver fixas eller tankar om vad teamen skulle kunna hjälpa till med – maila [email protected] 
Tänk dock på att projekten ska kunna genomföras under två månader! 

Sponsra Fixa Krisen

Är du intresserad av att sponsra kampanjen specifikt och t.ex. bidra med vinstpengar, coachning, nätverk eller marknadsföringsplattform – hör av dig till [email protected]

 

ser du en idé du tycker verkar grym, hjälp teamet genomföra den!

Till facebook eventet