Fixa Krisen 2020

Fixa krisen bidrag 1 – Här finns hjälpen

Posted on

Här finns hjälpen

Här finns hjälpen är en hemsida som sammanställer organisationer och initiativ som söker hjälp, för dig som är trött på att leta. På hemsidan kan du som brinner för att hjälpa, lätt och smidigt  se alla initiativ och organisationer som finns samt filtrera efter kategorier du är intresserad av. Med “Här finns hjälpen” kan man hjälpa till oavsett erfarenhet och förkunskaper. De organisationer och projekt som vill synas på vår plattform kan enkelt göra inlägg med kontaktinfo samt vilken typ av hjälp de behöver.

Vi lägger extra kraft hos de organisationer vars projekt bidrar till att förbättra den rådande COVID-19 pandemin.

Teamets medlemmar:

Tuss Anzelius
Molly Eklund
Saga Persson

1 röst (15 votes, average: 5,00 out of 1)
Loading...