Fixa Krisen 2020

Fixa krisen bidrag 4 – Meeta Mer

Posted on

MeetaMer

MeetaMer är ett projekt som går ut på att få den äldre generationen att behålla kontakten med familj och vänner trots Coronakrisen.

Vi ska skapa en instruktionsfilm som förklarar hur man använder tjänsten Meet. Meet är ett kommunikationsverktyg där man kan videosamtala enkelt med varandra. Vår målgrupp är människor i åldrarna 60+ och för att nå den målgruppen ska vi sprida denna videon till framför allt ålderdomshem men även föreningar och klubbar så som golfklubbar, bokklubbar och ordenssällskap. Vårt mål är att videon ska visas på 10 ålderdomshem och vi hoppas kunna nå lika många föreningar eller klubbar.

MeetaMer vill hjälpa den äldre generation att inte hamna utanför! Vi vill att de ska börja MEETA MER för att kunna kommunicera med sina nära och kära. Det är viktigt, i denna kris, att vi tar hjälp av de tekniska funktioner som finns och det är viktigt att ALLA kan ta del av dem!

Om ni vill ni hjälpa oss och har erfarenhet inom området så får ni gärna kontakta oss via mail: [email protected]

Medlemmar i teamet:

Maja Fröjelin
Safaa Sahari
Shiine Abdilahi

1 röst (42 votes, average: 5,00 out of 1)
Loading...