Fixa Krisen 2020

Fixa krisen bidrag 5 – Give a Bag Get a Test

Posted on

Give a Bag Get a Test

Rädda liv, bekämpa sjukdomen och återställ samhällen.

I spår av Covid-19 minskar antalet villiga bloddonatorer och blodbrist har orsakat förödande konsekvenser i länder vars infekterade situation ligger i framkant av Sveriges.

Vi vill främja ett behovsbaserat utbyte i samarbete med GeBlod.nu som tillgodoser sjukvården och patienter i nöd med blod mot utdelning av ett Coronatest. Genom kartlagd bloddonation vidtar innovationens koncept myndigheternas säkerhetsrekommendationer samt uppmanar befolkningen att limitera sina sociala kontakter.

Likväl tillhandahålls forskare möjligheten att utöka ett statistiskt nätverk centrerat Corona-pandemin med målsättning att stärka kunskap och utöka resurser för att minska smittspridning. Blod, antikroppar och vetenskap relaterat till sjukdomstillståndet ger upphov till ytterligare tillvägagångssätt att bekämpa symptom och framtida licenser i samband med immunitet ger möjlighet att återgå till ett funktionellt samhälle.

EXTRAMATERIAL:

Pdf på engelska: https://cdn.filestackcontent.com/ljf98cmgTp2tG80fDGoF

Medlemmar i teamet:

Karl Sellergren
Ebba Löndahl
Oscar Grönborg

1 röst (9 votes, average: 5,00 out of 1)
Loading...