Fixa Krisen 2020

Fixa krisen bidrag 8 – Tillsammans på Avstånd

Posted on

Tillsammans På Avstånd

Tillsammanspåavstånd.se är en hemsida som vill förebygga stress och psykisk ohälsa i Sverige i samband med Coronapandemin. Därför kommer hemsidan att erbjuda tips och råd gällande kost, hälsa och träning. Vi kommer länka fakta, klipp och artiklar för att du själv ska kunna hitta exakt det du letar efter. Allt samlat på ett och samma ställe.

Hemsidan erbjuder även ett forum som tillåter dig att prata och dela tankar med andra, på distans. På så sätt behöver man inte känna sig lika ensam. Hemsidan kommer även att publicera inlägg från företag och organisationer som behöver hjälp, så att du kan engagera dig och göra nytta. Du behövs.

Vi går igenom det här tillsammans. Tillsammans på avstånd.

Teammedlemmar:

Gabriella Näslund
Jonathan Näslund
Elliot Pilo

1 röst (6 votes, average: 5,00 out of 1)
Loading...